Iets te reserveren? Digendo!

Waarom kiest u voor digendo?

Overal toegang tot uw systeem


Of u nu in uw zaak zit of geniet van uw wel verdiende vakantie. U blijft via ons systeem altijd op de hoogte van uw reserveringen. U kunt door middel van het inloggen op uw reserverings omgeving alle reserveringen in zien. Ook is er de mogelijkheid om een mail/alert te krijgen op uw toestel om zo direct op de hoogte te zijn van een nieuwe reservering.
Meer weten »

24/7 bereikbaar


Uw reservering zijn één van de belangrijkste dingen binnen uw organisatie. Dit begrijpen wij maar al te goed, daarom zijn wij 24/7 bereikbaar en lossen wij uw probleem direct op. U heeft een vast contactpersoon waarbij u geen keuze toetsen heeft. U krijgt die persoon direct aan de telefoon.
Meer weten »

Weten wat uw gasten belangrijk vinden


Via een makkelijke vink optie kunnen uw gasten een allergie of (dieet) wens aangeven zodat u voordat de gast zich meldt in de zaak u hier al rekening mee kan houden.. De klant is koning. Een uitspraak die wij ook graag ondersteunen en daardoor alle opties die de gast kan selecteren zo eenvoudig mogelijk maken.
Meer weten »

Stel uw eigen wensen in


Heeft u een grote groep op donderdag en wilt u deze dag of tijd blokkeren voor andere reserveringen. D.m.v. een snelle klik in uw systeem schakelt u direct een tijd of een gehele dag uit. Ook kunt u aangepaste tijden/zittingen doorvoeren voor bijvoorbeeld de feestdagen. Enkele uren van te voren niet laten reserveren? Ook dit kunt u makkelijk instellen in uw reserverings-omgeving.
Meer weten »