Meer weten ?

Graag bespreek ik de mogelijkheden met u.

Maak een afspraak

Uw slimme website, benader snel en eenvoudig uw gasten

BEDRIJFSWEBSITE

Uw website, de telefoongids van vroeger

Eén van de belangrijkste reden waarom mensen uw site bezoeken is gewoon om het adres. Maak het eenvoudig om adres- en/of telefoongegevens te vinden. Als uw website niet professioneel oogt, bijgewerkt of mobiel vriendelijk is, verliest u de aandacht van uw gasten. Bied ook interessante feiten over de geschiedenis van uw restaurant, cultuur en/of identiteit. Verspreid deze informatie ook op uw Social Media pagina's of op een uitgebreide 'over ons' pagina.


NOTEER ALLE GEGEVENS VAN UW BEZOEKERS

Online reserveren

Tijdens de Coronacrisis is het belangrijk geworden dat alle gasten op uw bedrijf geregistreerd worden. Bij binnenkomst deze gegevens noteren en volgens de AVG verwerken geeft enorm veel werk met zich mee. Focus op uw geleverde diensten binnen uw bedrijf is belangrijker, stuur daarom ook steeds meer naar het online reserveren zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Telefonisch reserveren is klantvriendelijker omdat u dan uw gast leert kennen maar deze aandacht kunt u beter verplaatsen naar het bezoek zelf. Het reserveringssysteem handelt alle reserveringen af en houdt rekening met uw beschikbaarheid en eventuele speciale wensen.


EEN DUIDELIJKE EN SLIMME WEBSITE

De juiste informatie onder enkele klikken

De meeste bezoekers van uw website komen om te reserveren of het adres op te zoeken. Zorg er voor dat deze 2 opties direct opvallen. Ook de prijzen en uitleg over uw concept of geleverde diensten zijn zeer belangrijk. Uw gasten oriënteren online naar de mogelijkheden van een bedrijf en de geleverde diensten met name het kosten aspect. Speel hier op in met acties of speciale aanbiedingen.


Wij beheren uw website

Geen omkijken naar uw website

Bovenstaande punten zijn te realiseren met de juiste info en kennis, u weet natuurlijk alles over uw eigen bedrijf en kan dit het beste vertellen. Echter dient u bezig te zijn met uw bedrijf en niet met alle rompslomp er omheen. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het bouwen van websites en nemen graag dit werk uit handen. Zo bedenken wij (in overleg met u) nieuwe acties en onderhouden wij de beveiligingen van uw website en e-mail.