Meer weten ?

Graag bespreek ik de mogelijkheden met u.

Maak een afspraak

Alle reserveringen, boekingen of afspraken in één dashboard.

ONLINE RESERVEREN

Reserveren, boeken of een afspraak maken, is bij digendo eenvoudig en snel

Via de reserveer-, boek- of 'maak een afspraak'-knop op je website reserveren ze direct bij uw bedrijf. De gasten krijgen automatisch een bevestiging per e-mail. Met deze mail kan men gelijk de reservering synchroniseren met Google Calendar of Microsoft Outlook. Als klant van digendo heeft u diverse mogelijkheden om snel en accuraat via het digendo klanten platform alle gegevens op te vragen waar u zich ook bevindt, het enige wat u nodig heeft, is een internetverbinding.


Meer info
Waarom kiezen klanten voor digendo?

Dit zijn enkele van onze functionaliteiten

Het systeem
Volledig afgestemd op uw bedrijf
Het dashboard
Klant boekingen en reserveringen in een overzicht
Betalingen
Eenvoudig en veilig betalen, bijvoorbeeld via iDeal
QR scanner
Mogelijkheid voor een QR scanner om snellere doorstroming te krijgen
AVG
Veilig en betrouwbaar
Data beheer
Opslag van data in een secure data centrum
Direct mailing
Het verzenden van mail met een resultaat overzicht
Onbeperkt
Geen kosten per reservering maar een vast bedrag p/m
Overzichten

Overzichtelijke lijsten met duidelijke informatie

U krijgt als nieuwe klant toegang tot het beveiligt digendo klanten platform. Hierin ziet u eenvoudig en snel alle overzichten die nodig zijn voor uw klanten beheer. Heeft uw gast speciale wensen of opmerkingen? Is er gekozen voor directe betaling? digendo biedt u talrijke mogelijkheden. En mocht u of uw gast of klant iets willen wijzigen dan kan dit direct online, waarna er een nieuwe bevestiging wordt gemaild. Natuurlijk krijg u deze wijzigingen ook te zien in het systeem met een overzicht van de geschiedenis.


Meer info
UW EIGEN TIJD BEHEREN

Tijden zijn ten alle tijden aanpasbaar

Om u alle vrijheid te geven, heeft digendo voor alle mogelijke aanpassingen de juiste oplossing. Op het digendo klanten platform kunt u zelf snel en eenvoudig tijden aanpassen, maar ook bijvoorbeeld het aantal gasten per tijdseenheid wijzigen. Of u nu een autogarage, een restaurant of een sauna heeft. Digendo heeft voor iedere bedrijfsvorm een speciaal ontwikkeld reserveringssysteem.


Meer info
ONLINE BETALEN

Snel, veilig en direct het geld op uw rekening

Bij digendo betaald u niet per gast zoals bij vele andere bekende aanbieders, maar per reservering. Reserveren er bijvoorbeeld 4 of 25 gasten en betalen die online, dan rekenen wij maar €1,00. Wij zijn helder over onze prijzen, u heeft ook geen kosten achteraf. Ook heeft u de keuze dat u zelf uw uitkeer frequentie bepaald. Zo kunt u dit direct laten storten, wekelijks of maandelijks, ook daarin laten wij u vrij.


Meer info