Meer weten ?

Graag bespreek ik de mogelijkheden met u.

Maak een afspraak

Thuisbezorgen of afhalen, met digendo betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk verkoopt en dat tegen een zeer voordelige tarief. En dat alles zonder contract of abonnement.

BESTELSYSTEEM

Geen marges, geen verborgen kosten, digendo is transparant

Er zijn legio bestelsystemen, of u betaald een percentage over je omzet, of maandelijkse kosten, en wilt u hoger in de lijst met concurrenten? Dan betaalt u hier ook wéér extra voor. Wij bij digendo bekijken het vanuit de kant van uw bedrijf. U bepaalt zelf de prijs van uw product waarbij wij geen marges berekenen. Het te ontvangen bedrag krijgt u ook zonder tussenkomst van ons direct op uw eigen rekening gestort. Het gaat uiteindelijk om uw eigen omzet.


BEHEER UW BESTELLINGEN

Duidelijk uw bestellingen verwerken

Op het digendo platform kunt u zelf snel en eenvoudig product gegevens aanpassen. Wij leveren systemen aan o.a. kledingwinkels, cafetaria's, sushibars en nog veel meer bedrijfsvormen. Digendo heeft voor iedere bedrijfsvorm een speciaal ontwikkeld bestelsysteem. Uw systeem kan enkel product omschrijving bevatten of met afbeeldingen. Deze keus leggen wij bij u als klant.

Indien u zelf geen passende afbeeldingen heeft kunnen wij met onze fotograaf de juiste afbeeldingen voor uw bedrijfsvorm realiseren. Ook hebben wij een groot bestand aan standaard afbeeldingen welke wellicht bij uw bedrijfsvorm passen.

Nadat uw klant een bestelling eenvoudig heeft kunnen plaatsen en via iDeal voldaan heeft via ons bestelsysteem ontvangt deze een bevestiging via de email. U als bedrijf ontvangt op het zelfde moment de bestelling. Dit kan via een e-mail, online overzicht of een bonnen printer.


UW KLANTEN BESTELLEN ONLINE

Corona & digendo

Tijdens de coronacrisis heeft digendo veel van haar klanten kunnen helpen door snel te kunnen schakelen naar een nieuwe vorm van ondernemen. Zo zijn er veel bedrijven die normaal diensten leveren op eigen locatie, zijn gaan bezorgen of afhalen via ons bestelsysteem. Doordat digendo geen lange wachttijden kent, hebben wij veel bedrijven direct kunnen helpen met het opzetten van het bestelsysteem.


SCAN EN BESTEL

Ook in uw zaak kan de klant bestellen

Wist u ook dat wij onze systemen aan een QR-code kunnen koppelen? Gasten/klanten kunnen eenvoudig een reservering of bestelling verifiëren door middel van het scannen van een QR-code. Een andere mogelijkheid is een QR-code op de deur te plaatsen waarmee potentiële gasten/klanten direct op uw website terecht komen, eenvoudig kunnen reserveren en andere informatie op uw website kunnen inzien of een bestelling plaatsen en direct online afrekenen.