digendo - het digitaal reserveringssysteem

digendo is een betaalbaar reserveringssysteem waarbij vertrouwen en bereikbaarheid op de eerste plaats komen.

Reserveren

Uw gasten plaatsen een reservering waarbij zowel de gast net als u een bevestiging krijgt, eventueel inclusief de verwerkte betaling bijvoorbeeld via iDeal

Dataverwerking

Alle gegevens die een gast invult tijdens de reservering worden verzameld in een database om in een later tijdstip oproepbaar te zijn.

AVG procedure

Omdat alle gegevens door digendo zelf verwerkt en opgeslagen worden, zijn de AVG eisen ook door digendo gewaarborgd.

Direct mailing

Als de gast hiervoor toestemming heeft verleend biedt digendo ook de mogelijkheid aan om de verzamelde data in te zetten voor direct mailing.

Uw reservering
in 4 stappen

 

Reserveren

Wanneer een
consument reserveert

Tijdens de reservering vult uw gast de gegevens in die minimaal nodig zijn om beide partijen voldoende informatie te bieden. Mocht u meer gegevens van uw gast vragen zal dit duidelijk afgestemd moeten worden met de AVG eisen, zodat u later altijd kunt aantonen waarvoor deze gegevens nodig waren.

 

AVG Database verwerking

Verwerking in
onze database

digendo beheerd de gegevens van uw gast informatie en is dus ook, net als u verantwoordelijk voor de verzamelde data. Echter, zorgen onze systemen er voor dat dit op een veilige en verantwoorde manier gebeurt. Onze dataverwerking doorloopt een protocol werkwijze waarbij zaken zoals afmeldingen, data gegevens opvragen en hergebruiken volgens een geautomatiseerde en beveiligde server loopt.

 

Bevestiging

De gast
krijgt een bevestiging

Na het voltooien van de reservering wordt er een bevestiging naar het opgegeven mailadres van uw gast gestuurd. Ook kan deze bevestigingsmail (in een overzicht naar uw behoefte) naar u worden gestuurd. Gegevens zoals prijs en aantal personen zijn hierbij als vanzelfsprekend.

 

Overzicht

Een duidelijk
overzicht van alles

In een overzichtelijk dashboard heeft u toegang tot alle functie die nodig zijn om inzicht te krijgen in alle gasten reserveringen, hierbij moet u denken aan hoeveel reserveringen zijn er per datum en tijd, maar ook specifieke gegevens zoals opmerkingen, betalingen en extra toevoegingen.

 

Direct mail

Benader
je bestaande klanten

Mensen die al ooit bij u zijn geweest zijn sneller geneigd om u weer te bezoeken bij succes. Hou dit gevoel vast door goede acties op te zetten of ze op de hoogte te houden van nieuwe interessante ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Dit kan makkelijk via ons direct-mail systeem. Al uw gasten worden direct verwerkt in het systeem en kunt u met 1 druk op de knop benaderen.

Meer informatie