Vertel het je gasten

Via Facebook benader je snel en eenvoudig uw gasten

Benader uw gasten snel en eenvoudig


Of u nu in uw zaak zit of geniet van uw wel verdiende vakantie. U blijft via ons systeem altijd op de hoogte van uw reserveringen. U kunt door middel van het inloggen op uw reserverings omgeving alle reserveringen in zien. Ook is er de mogelijkheid om een mail/alert te krijgen op uw toestel om zo direct op de hoogte te zijn van een nieuwe reservering.
Meer weten »

Grote bereikbaarheid


Één van de grootste voordelen van Facebook voor u als restaurateur is de bereikbaarheid. U kunt makkelijk uw gasten benaderen via een post op uw tijdlijn. Of d.m.v. een reclame sponsoring uw potentiële nieuwe gasten benaderen.
Meer weten »

Een klankbord om beter te worden


'Heeft het gesmaakt?' 99 van de 100 gasten beantwoorden deze vraag met 'Ja hoor!' terwijl ze kort ervoor onderling praten over wat er beter kan. Dit gesprek vindt ook steeds vaker de weg naar Facebook. Hierop kunt u eenvoudig inspelen. Geef uitleg waarom sommige dingen gaan zoals ze gaan, de gast begrijpt vaak de reden. Uw vaste gasten zullen u hierin ook vaak beschermen en het tegendeel bewijzen mocht iets onredelijk zijn.
Meer weten »

Alles uit handen geven


De voordelen van Facebook zijn eindeloos. Maar u heeft hier absoluut geen tijd voor! U bent druk met uw restaurant en daar bent u ook goed in. Digendo heeft zijn kennis door jaren ervaring hoog zitten en kan u hierbij ondersteunen of adviseren.
Meer weten »