Brasserie de Witte

Parade 28 Venlo 5911 CC

Category : restaurant

Site :

Recensie

Onderstaand de Googlerecensies van
Jessie Driessen - 3 / 5
Een erg sfeervol restaurant, modern ingericht, vriendelijke bediening die echt oog hebben voor de gasten. Echter toch 3 sterren omdat het eten zelf geen wauw factor heeft. Het is niet slecht, maar ook niet heel bijzonder. Met name de sate ajam zou veel smaakvoller kunnen.
Michelle Derikx - 5 / 5
We hebben via Social Deal de Deluxe high tea gehad. Lekker soepje vooraf, daarna hartige hapjes gevolgd door zoete hapjes. Lekker glaasje bubbels er bij. Onbeperkt thee. Het is erg gezellig om in de tuin te zitten. Vriendelijk personeel.
J. Coenders - 5 / 5
Ruimte gehuurd voor een privé gelegenheid, mooie locatie vooral achterin waar je dus onder de sterren kunt zitten. Er is erg veel geld gestoken in de verbouwingen en de verlichting (LED). De omgeving had wel al aangegeven dat zij hier soms last van ervaren. Maar dat is natuurlijk te verwachten als je in het centrum wilt wonen. Als klant zeer goed bevallen, later na nog contact gehad en deze locatie als opdracht mogen fotograferen. Win win voor iedereen natuurlijk. Alle foto's staat bij deze plaatsing.
Menno Scholten - 4 / 5
Het kleine kroegje midden in Venlo aan de voorzijde stelt niets maar de overdekte stadstuin (gebruikt voor een feestje) aan de achterkant is sfeervol en mooi. Gevestigd in een heel oud pand met enkele leuke details. De bediening is keurig, vriendelijk en vlot. Lekkere koffie, lekkere hapjes.
Yvonne van der Werf - 5 / 5
Wij hebben hier afgelopen weekend ons trouwfeest gehouden en we zijn super blij met de service van deze locatie. Heerlijk diner gehad, vriendelijk en hard werkend personeel en er werd met ons meegedacht en meegewerkt. De locatie is van zichzelf al mooi maar er zijn ook bloemetjes en kaarsjes voor ons neergezet, we hebben veel complimenten over de locatie gekregen. De prijzen zijn goed.