Brasserie de Witte

Parade 28 Venlo 5911 CC

Category : restaurant

Site :

Recensie

Onderstaand de Googlerecensies van
Jessie Driessen - 3 / 5
Een erg sfeervol restaurant, modern ingericht, vriendelijke bediening die echt oog hebben voor de gasten. Echter toch 3 sterren omdat het eten zelf geen wauw factor heeft. Het is niet slecht, maar ook niet heel bijzonder. Met name de sate ajam zou veel smaakvoller kunnen.
marcel woudenberg - 5 / 5
Zeer tevreden netjes vriendelijk lekker alles goed
Michelle Derikx - 5 / 5
We hebben via Social Deal de Deluxe high tea gehad. Lekker soepje vooraf, daarna hartige hapjes gevolgd door zoete hapjes. Lekker glaasje bubbels er bij. Onbeperkt thee. Het is erg gezellig om in de tuin te zitten. Vriendelijk personeel.
Justin Coenders - 5 / 5
Ruimte gehuurd voor een privé gelegenheid, mooie locatie vooral achterin waar je dus onder de sterren kunt zitten. Er is erg veel geld gestoken in de verbouwingen en de verlichting (LED). De omgeving had wel al aangegeven dat zij hier soms last van ervaren. Maar dat is natuurlijk te verwachten als je in het centrum wilt wonen. Als klant zeer goed bevallen, later na nog contact gehad en deze locatie als opdracht mogen fotograferen. Win win voor iedereen natuurlijk. Alle foto's staat bij deze plaatsing.
Kjoffy - 5 / 5
Via socialdeal in deze tent terecht gekomen, we werden door een zeer stille voordeur geleid naar achteren waar het gezellig was neergezet. Ik heb over de avond ongeveer 4 stellen zien eten dus het was er erg rustig, vaak ben je wat huiverig wat je dan van het eten mag verwachten maar wij waren met het drie gangen menu erg verrast. Als voorgerecht is het brood een absolute aanrader, vers stokbrood uit de over en echt een flinke hoeveelheid. De spaghetti met gamba's was echt heel erg goed te doen en gewoon zoals je hem zou willen. Verder leuke bediening en een goede ontvangst. Een ruime keuzes aan toetjes en ik zou hier zeker nog een keer langs gaan.
//]]>