Brasserie de Witte

Parade 28 Venlo 5911 CC

Category : restaurant

Site :

Recensie

Onderstaand de Googlerecensies van
J. Coenders - 5 / 5
Ruimte gehuurd voor een privé gelegenheid, mooie locatie vooral achterin waar je dus onder de sterren kunt zitten. Er is erg veel geld gestoken in de verbouwingen en de verlichting (LED). De omgeving had wel al aangegeven dat zij hier soms last van ervaren. Maar dat is natuurlijk te verwachten als je in het centrum wilt wonen. Als klant zeer goed bevallen, later na nog contact gehad en deze locatie als opdracht mogen fotograferen. Win win voor iedereen natuurlijk. Alle foto's staat bij deze plaatsing.
Michelle Derikx - 5 / 5
We hebben via Social Deal de Deluxe high tea gehad. Lekker soepje vooraf, daarna hartige hapjes gevolgd door zoete hapjes. Lekker glaasje bubbels er bij. Onbeperkt thee. Het is erg gezellig om in de tuin te zitten. Vriendelijk personeel.
Jessie Driessen - 3 / 5
Een erg sfeervol restaurant, modern ingericht, vriendelijke bediening die echt oog hebben voor de gasten. Echter toch 3 sterren omdat het eten zelf geen wauw factor heeft. Het is niet slecht, maar ook niet heel bijzonder. Met name de sate ajam zou veel smaakvoller kunnen.
Marie - Louise Janssen - 5 / 5
Vanmiddag van een lekkere high tea genoten via Social Deal. Vriendelijk personeel en het was goed verzorgd. Leuke prijs dit is zeker een aanrader.
Menno Scholten - 4 / 5
Het kleine kroegje midden in Venlo aan de voorzijde stelt niets maar de overdekte stadstuin (gebruikt voor een feestje) aan de achterkant is sfeervol en mooi. Gevestigd in een heel oud pand met enkele leuke details. De bediening is keurig, vriendelijk en vlot. Lekkere koffie, lekkere hapjes.