Er was eens...

Het is eigenlijk meer 'Er waren eens...' De grondlegging van digendo is begonnen met vader en zoon van Duijnhoven die binnen de Aziatische horeca erg actief waren. Vanuit grote wereldrestaurants met minimaal 600 zitplaatsen heeft digendo zich inmiddels bewezen een optimaal en betrouwbaar reserveringssysteem te leveren.

Dagelijks maken duizenden consumenten gebruik van het reserveringssysteem om een tafel te reserveren in een restaurant, een auto te huren of bijvoorbeeld een afspraak te maken bij de kapper. De ondernemer kan eenvoudig via een beveiligd dashboard de wensen van de consumenten inzien alsook de tijden aanpassen of eventuele opmerkingen en acties beheren, en dit alles tegen één vast laag tarief.

 

Digendo is graag transparant, geen verborgen kosten of ongegronde eisen. Wij maken de wereld van reserveren graag makkelijk en overzichtelijk. Geen dure abonnement vormen of extra betalen om geen negatieve recensies te ontvangen.

In uw eigen omgeving een reservering te laten doen door de consument of het er nu een is of het zijn er honderden per dag, wij vinden dat het voor een ondernemer betaalbaar moet zijn. En mocht het zijn dat de extra diensten die digendo levert zoals voorafbetaling of een speciale reservering zoals we het gewend zijn bij een hotelkamer of vliegtuigstoel dan wordt het voor de ondernemer extra interessant.

 

Zeg even hoi tegen ons team